Bij welk geheim was Vincent van Gogh betrokken?

Van Landschap met kerk en De Aardappeleters tot BoomwortelsDe opdracht aan Vincent van Gogh in de periode van 1877 tot 1890 was om in tekeningen en schilderijen ingenieuze codes te verwerken die samen verwezen naar een geheime locatie in Brabant.

Het is tijdelijk niet mogelijk om leestoegang voor deze website te kopen.

Op deze abonnee-website wordt via exclusieve onderzoeksblogs uitgelegd waaruit de code bestond die Vincent in zijn werken toepaste.

Deze makkelijk leesbare en ruim geïllustreerde onderzoeksblogs worden op regelmatige basis uitgebreid. Per jaar betaal je slechts € 24,95 incl. btw voor onbeperkte leestoegang. 

Wil je je eerst breder oriënteren en meer weten over de achtergronden van Vincents codes? Ga dan naar www.janbakkerwebteksten.nl en lees daar o.a. enkele gratis onderzoeksblogs.

Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen en wil je je meteen abonneren? Dat kan hieronder.

Leestoegang (jaar) – € 24,95 incl. btw

Het tarief van € 24,95 incl. btw geldt voor één jaar en biedt onbeperkte leestoegang tot onthullingen over codes in werken van Vincent van Gogh. Hoewel de meeste schilderijen ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, overlappen zij elkaar met ingenieuze codes die teruggrijpen op een oud Brabants geheim.

Bepalingen van het abonnement:

de looptijd van het abonnement is 12 maanden, ongeacht op welke datum het abonnement is ingegaan
het tarief van het abonnement is € 24,95 voor 12 maanden
de eerste facturering vindt vooraf plaats via deze website met een betaling via iDEAL
facturatie vindt vanaf het tweede abonnementsjaar plaats via het toemailen van een betaallink, waarna met iDEAL kan worden betaald.
50% korting geldt vanaf het tweede abonnementsjaar, mits het abonnement tijdens het eerste jaar onafgebroken is gebruikt.
door te bestellen en te betalen verklaar je je akkoord om je aan de copyrightbepalingen te houden, zoals die bij elk blog op deze website worden vermeld.

Inbegrepen bij het tarief:

unieke vrijgave van codes in schilderijen en tekeningen van Vincent van Gogh
uitgebreide achtergrondinformatie over de codes die Vincent gebruikte
besproken worden o.a. De Aardappeleters en Sterrennacht
toevoeging nieuwe content op regelmatige basis
dashboard met administratie en toegang tot premium leesgedeelte
na je betaling kun je direct over je dashboard beschikken
het best leesbaar op PC of laptop, maar ook geschikt voor tablet of mobiel
serieuze onderzoeksresultaten, GEEN fictie!
geheel vrij van advertenties

Voor de leestoegang geldt een uitsluiting van de bedenktijd, het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen. Door te betalen voor jouw bestelling stem je in met het verkrijgen van leestoegang op deze website vóórdat de bedenktijd is verstreken (zie artikel 8.2 van de Algemene voorwaarden).

NB Vanwege strikte toegangsinstellingen kun je maar één toegangscode tegelijk bestellen. Wil je voor meer personen leestoegang? Dat kan alleen door na afronding van deze bestelling een nieuwe bestelling te doen.

Het is tijdelijk niet mogelijk om leestoegang voor deze website te kopen.